CORUL ALLEGRA

Corul școlii noastre este un melanj vibrant de voci și talente, o comunitate dedicată descoperirii și exprimării artistice. Aflat în centrul inimii școlii, corul reprezintă un loc în care elevii transformă cuvintele și notele în emoții, aducând un plus de bucurie și inspirație în fiecare colț al instituției noastre educaționale.

De la clasicele corale și colinde tradiționale până la compoziții moderne și aranjamente inovatoare, repertoriul corului acoperă o gamă largă de genuri muzicale. Elevii noștri sunt încurajați să își pună amprenta personală asupra interpretărilor, astfel încât să creeze nu doar sunete, ci și povesti care ating inimile celor ce ascultă.

Corul școlii noastre nu este doar un grup de cântăreți; este o echipă unită care pregătește spectacole memorabile. De la evenimentele școlare la concursuri regionale și naționale, corul nostru strălucește pe scenă, aducând aplauze și admiratie din partea audienței.

Corul școlii noastre este o extensie a spiritului comunitar. Prin participarea la evenimente școlare, ceremonii și activități locale, corul devine un ambasador al valorilor noastre educaționale. Implicarea în proiecte caritabile și evenimente de voluntariat completează angajamentul corului față de binele și coeziunea comunității.

keyboard_arrow_up