EVALUARE INSTITUȚIONALĂ

Bine ați venit pe pagina dedicată Evaluării Instituționale a
Școlii Gimnaziale Mircea Sântimbreanu

Aici, vă invităm să explorați transparența și responsabilitatea noastră față de comunitatea noastră școlară prin accesul la rapoartele complete ale evaluărilor instituționale. Considerăm că este esențial să vă ținem la curent cu procesele noastre de autoevaluare și îmbunătățire continuă, pentru a asigura un mediu educațional optim pentru fiecare elev.

Rapoartele noastre de evaluare instituțională reflectă angajamentul nostru ferm față de standardele academice înalte și serviciile educaționale de calitate. Aceste documente oferă o imagine detaliată a performanței școlii noastre în diverse domenii, inclusiv rezultatele academice, infrastructura, resursele didactice și implicarea comunității.

Suntem mândri să vă oferim o perspectivă cuprinzătoare asupra eforturilor noastre de a crea un mediu sigur, stimulant și incluziv. În plus, evaluările instituționale reprezintă un instrument vital în identificarea punctelor noastre forte și a domeniilor în care putem evolua pentru a răspunde mai bine nevoilor elevilor și ale comunității.

Avem încredere că transparența și deschiderea noastră vă vor ajuta să înțelegeți angajamentul nostru față de excelență și să vă simțiți în siguranță că fiecare pas pe care-l luăm este menit să contribuie la dezvoltarea și succesul copiilor dumneavoastră.

Cu respect,

Conducerea Școlii Gimnaziale Mircea Sântimbreanu

DESCĂRCARE

Raport anual de evaluare internă a calității

2018-2019

DESCĂRCARE

Raport anual de evaluare internă a calității

2019-2020

DESCĂRCARE

Raport anual de evaluare internă a calității

2020-2021

DESCĂRCARE

Raport anual de evaluare internă a calității

2021-2022

keyboard_arrow_up