ATESTATE CAMBRIDGE ȘI DELF

Atestate Cambridge și DELF: Deschidere către Excelență Lingvistică Internațională

În cadrul școlii noastre, secțiunea dedicată Atestatelor Cambridge și DELF reprezintă o poartă către excelență lingvistică și recunoașterea abilităților în limbi străine la nivel internațional. Iată câteva aspecte care definesc această secțiune și importanța sa în parcursul educațional al elevilor:

. Certificare Internațională în Limbi Străine:

  • Atestate Cambridge: Elevii au oportunitatea de a obține atestate Cambridge pentru limba engleză, care sunt recunoscute la nivel global. Aceste certificări sunt oferite în colaborare cu prestigioasa Universitate din Cambridge și reflectă standarde ridicate în competența lingvistică.
  • DELF (Diploma de Studii în Limba Franceză): Pentru cei pasionați de limba franceză, secțiunea oferă posibilitatea de a susține examene DELF, certificate de Ministerul Educației Naționale al Franței. Aceste diplome atestă nivelul de competență în limba franceză conform Cadre Européen Commun de Référence pour les Langues (CECRL).

2. Avantaje Academice și Profesionale:

  • Acces la Studii Superioare: Atestatele Cambridge și DELF sunt recunoscute de universități din întreaga lume, facilitând accesul elevilor noștri la instituții de învățământ superior de prestigiu.
  • Oportunități Profesionale: Certificările obținute în această secțiune pot spori șansele elevilor în cariere care necesită cunoașterea avansată a limbilor străine, deschizând uși în diverse domenii profesionale.

3. Încurajarea Diversității Lingvistice:

  • Promovarea Pluralismului Lingvistic: Prin încurajarea participării la examenele Cambridge și DELF, școala susține diversitatea lingvistică și încurajează elevii să exploreze și să își dezvolte competențe în mai multe limbi străine.
Secțiunea dedicată Atestatelor Cambridge și DELF reflectă angajamentul nostru față de dezvoltarea abilităților lingvistice ale elevilor și oferă oportunități valoroase pentru a-și construi un viitor strălucit într-o lume tot mai interconectată și multiculturală.
keyboard_arrow_up