BIBLIOTECĂ

Bine ați venit în lumea cuvintelor și a cunoașterii la Biblioteca Școlii Gimnaziale Mircea Sântimbreanu! Biblioteca școlii noastre reprezintă un centru cultural și educațional esențial pentru elevi, profesori și părinți, oferind un spațiu propice învățării, explorării și dezvoltării personale. Cu o colecție diversificată de cărți, reviste, materiale didactice și resurse multimedia, biblioteca promovează accesul la informație și cultivă pasiunea pentru lectură.

Dotată cu mobilier modern, zone de lectură confortabile și echipamente tehnologice, biblioteca școlii devine un mediu prielnic pentru studiu individual sau în grup. Bibliotecara noastră dedicată, doamna Lăcrămioara Dragu, oferă sprijin și îndrumare, contribuind la formarea unor obiceiuri de învățare eficiente și la dezvoltarea abilităților de cercetare.

Prin organizarea de evenimente culturale, concursuri de lectură și colaborarea cu profesorii pentru integrarea resurselor în programa școlară, biblioteca devine un partener esențial în procesul educațional. Încurajăm elevii să descopere lumea cărților, să-și dezvolte imaginația și să-și îmbogățească cunoștințele, transformând biblioteca într-un colț al școlii unde se construiesc arii noi ale cunoașterii și creativității.

PROGRAM BIBLIOTECĂ
LUNI 09.00 - 18.00
MARŢI 09.00 - 18.00
MIERCURI 09.00 - 18.00
JOI 09.00 - 18.00
VINERI 09.00 - 18.00
keyboard_arrow_up