Emoție și Performanță la Faza Pe Sector O.N.S.S. de Handbal

folder_openCONCURSURI
commentNiciun comentariu

Azi, în incinta Școlii Gimnaziale „M. Sântimbreanu”, a avut loc cu succes faza pe sector a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal pentru gimnaziu. Micii sportivi au oferit spectacol și au demonstrat abilități remarcabile, sub privirile încurajatoare ale colegilor și ale profesorilor . Cu o competiție strânsă, echipele s-au întrecut pentru a-și adjudeca primele locuri în clasament.

Clasamentul Echipelor de Fete

În competiția la nivelul fetelor, echipa de la Școala Gimnazială „Petrache Poenaru” a reușit să cucerească locul fruntaș, evidențiind o performanță impresionantă pe teren. Pe locul al doilea s-a clasat echipa gazdă, Școala Gimnazială „M. Sântimbreanu”, care a demonstrat abilități remarcabile și un spirit de luptă admirabil. Podiumul a fost completat de Școala Gimnazială nr. 143 și Școala Gimnazială 135, contribuind astfel la atmosfera plină de fair play și competitivitate.

Clasamentul Echipelor de Băieți

În competiția băieților, Școala Gimnazială „M. Sântimbreanu” s-a clasat pe locul al doilea, demonstrând un nivel înalt de pregătire și coordonare pe teren. Echipa de la Școala Gimnazială nr. 280 a  adjudecat primul loc, fiind o prezență respectată în competiție. Podiumul băieților a fost completat de Școala Gimnazială „I.C. Bratianu” și Școala Gimnazială „Luceafărul”, echipe care au luptat cu pasiune și determinare.

Faza pe sector a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal pentru gimnaziu s-a dovedit a fi un succes răsunător la Școala Gimnazială „M. Santimbreanu”. Echipa de organizare, alături de profesori și elevi, au contribuit la crearea unei atmosfere de sărbătoare a sportului. Felicitări tuturor participanților, indiferent de clasament, pentru spiritul lor de echipă și pasiunea arătată pe teren. Ne așteptăm cu nerăbdare la următoarele etape ale competiției și suntem mândri să fim martorii evoluției remarcabile a tinerilor sportivi de la Școala Gimnazială „M. Sântimbreanu”.

Tags: handbal, onss

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up