Ziua Internațională a Toleranței – clasa a III-a A

Scopul activității la bibliotecă cu tema ,,Ziua Internațională a Toleranței” a fost de a cultiva în rândul elevilor de clasa a 3-a înțelegerea profundă și practicarea toleranței și respectului, oferindu-le o experiență interactivă și accesibilă copiilor.  Activitatea a fost coordonată de profesorul învățător Rodica Voicu-Vulcănean, în colaborare cu doamna bibliotecar Lăcrămioara Dragu.

Obiectivele activității au inclus:
  1. Învățarea Conceptului de Toleranță: Prin introducerea conceptului de toleranță prin exemple simple și situații cu care elevii se pot identifica, s-a urmărit să dezvolte o înțelegere profundă a valorii toleranței în relațiile interumane.
  2. Promovarea Includerii: Activitatea a avut ca scop evidențierea importanței includerii și respectului față de diferențele dintre colegi. Elevii au fost încurajați să înțeleagă că diversitatea aduce valoare și că fiecare individ are contribuția sa unică.
  3. Povești și Activități Creative: S-a utilizat nararea de povești și desfășurarea de activități creative pentru a transmite mesaje de toleranță și prietenie. Aceste elemente au oferit o modalitate interactivă și captivantă de a explora și înțelege conceptul de toleranță.
  4. Comunicarea Deschisă: Elevii au fost încurajați să participe la discuții deschise și să adreseze întrebări legate de diferențele și asemănările dintre ei. Această abordare a promovat un mediu în care elevii să se simtă confortabil să împărtășească și să înțeleagă mai bine diversitatea din jurul lor.

Galerie Foto

Galerie Video

Proiectul „Cartea Mea”: O Călătorie Fascinantă în Universul Lecturii
Semnificația zilei Naționale a României, 1 Decembrie – Clasa a III-a A
keyboard_arrow_up