Turneu de Șah: Eveniment Competitiv și Educațional

folder_openCONCURSURI
commentNiciun comentariu

Școala Gimnazială “Mircea Sântimbreanu” se pregătește să găzduiască un eveniment excepțional pentru pasionații de șah, programat pentru data de 20 ianuarie 2024, începând cu ora 9. Turneul, organizat sub îndrumarea profesorilor Gapșa Corneliu și Popa Simona, reprezintă o oportunitate unică pentru elevi să-și pună în valoare abilitățile șahiste și să se bucure de o zi plină de provocări și strategii.

Detalii Despre Turneu:
Data și Ora: 20 ianuarie 2024, începând cu ora 9:00
Locație: Școala Mircea Santimbreanu

Desfășurarea Turneului:
Evenimentul va consta într-un sistem de turneu elvețian, care oferă participanților 5 runde de competiție. Acest format asigură fiecărui participant șansa de a juca împotriva altor concurenți cu abilități similare, contribuind la o competiție echilibrată și captivantă.

Categorii de Participare:
Fete – Clasele 1-4
Băieți – Clasele 1-4
Fete – Clasele 4-8
Băieți – Clasele 4-8

Cum Vă Puteți Înscrie:
Pentru a participa, vă puteți înscrie în prealabil la profesorii Gapșa Corneliu sau Popa Simona. De asemenea, există posibilitatea de a vă înscrie în dimineața zilei de 20 ianuarie, înainte de începerea turneului.

Ce Aveți Nevoie:
Participanții sunt rugați să aibă propria tablă de joc si piese.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cine va ieși triumfător în această competiție plină de inteligență și emoție. Fiecare mutare contează, iar turneul promite să ofere momente de neuitat pentru toți iubitorii de șah din cadrul Școlii Gimnaziale “Mircea Sântimbreanu”.

Tags: turneu șah

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up