Victorie la ONSS – Minihandbal

folder_openCONCURSURI
commentNiciun comentariu

Olimpiada Națională a Sportului Școlar în România reprezintă un eveniment de excepție în care tinerii sportivi își pot demonstra abilitățile și pasiunea pentru diverse discipline. Printre acestea, mini handbalul se remarcă ca o categorie dinamică și plină de energie, atrăgând elevi entuziaști din întreaga țară. Competiția nu numai că oferă o platformă pentru competiție și performanță, ci și promovează spiritul echipei, fair play-ul și dezvoltarea personală.

În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, categoria de mini handbal a fost martora unor momente de intensitate și pasiune în timpul fazei pe sector. Echipa Școlii Gimnaziale Mircea Sântimbreanu a cucerit locul întâi, dovedind că dedicația, antrenamentul susținut și spiritul de echipă sunt cheile succesului în acest sport captivant. Pe locul doi s-a clasat echipa de la Școala Gimnazială Petrache Poenaru, iar pe locul trei echipa de la Școala Gimnazială nr. 135, consolidând astfel ierarhia competiției pe sector.

Echipa de mini handbal a școlii a strălucit în cadrul fazei pe sector a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, sub îndrumarea inspirată a profesorului de sport, dl. Corneliu Gapșa. Cu determinare și abilități remarcabile, acești tineri sportivi au reușit să depășească orice obstacol și să demonstreze că sunt demni de titlul de campioni.

Echipa de mini handbal demonstrează că pasiunea și munca în echipă pot transforma visurile în realitate. Victoria lor în faza pe sector a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar este o realizare deosebită și consolidează reputația școlii ca un centru de excelență sportivă. Această reușită nu ar fi fost posibilă fără eforturile susținute ale tuturor membrilor echipei și a personalului implicat în pregătirea lor. Felicitări echipei școlii și profesorului de sport, dl. Corneliu Gapșa, pentru performanța lor remarcabilă și pentru reprezentarea cu demnitate a școlii lor în lumea sportului școlar.

Să susținem împreună echipa noastră în etapa pe Minicipiu și să ne bucurăm de fiecare moment de excelență pe care îl aduc în comunitatea noastră școlară!

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up