Les fables, miroir de la vie

Școala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu”, pentru o dimensiune europeană a educației

Ne dorim pentru copiii noștri tot ce e mai bun și știm că educația le poate da șansa de a deschide porți, de a atinge culmi, de a împlini visuri...

Suntem educatori, iar instituția pe care o slujim are o Viziune, dar și o Misiune, în spiritul cărora ne îndeplinim vocația zi de zi, căutând mereu să le lărgim elevilor noștri orizontul de cunoaștere.

Astfel, Școala Gimnazială „ Mircea Sântimbreanu”,  din sectorul 5 al Capitalei va face parte din generosul program finanțat de Uniunea Europeană, Erasmus+, pentru proiectul „Les fables, miroir de la vie”, desfășurat în perioada septembrie 2019 – iunie 2021.

Elevii noștri vor învăța totul despre fabulă, își vor desăvârși cunoștințele de limbă franceză, vor călători, se vor juca, vor trăi, se vor bucura și vor lega prietenii cu elevi din țările partenere: Grecia, Franța, Spania, Germania și Olanda.

Considerăm  că participarea la acest proiect reprezintă o oportunitate, pentru că ne oferă privilegiul de a da o dimensiune europeană educației pe care o oferim elevilor noștri și de a-i ajuta să deschidă porți, să atingă culmi, să împlinească visuri...

Echipa de proiect și elevii implicați:

Noutăți

Știri, anunțuri, evenimente, etc.

Monica Cercelaru
23 May 2022

Mobilități în cadrul Proiectului Erasmus

Monica Cercelaru
18 January 2022

„Clasele lui Moș Crăciun”

Monica Cercelaru
2 June 2021

Proiectul Erasmus – FABULE

Monica Cercelaru
18 December 2020

Proiect Erasmus – Mesaje de Crăciun