Les fables, miroir de la vie

Școala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu”, pentru o dimensiune europeană a educației

Ne dorim pentru copiii noștri tot ce e mai bun și știm că educația le poate da șansa de a deschide porți, de a atinge culmi, de a împlini visuri...

Suntem educatori, iar instituția pe care o slujim are o Viziune, dar și o Misiune, în spiritul cărora ne îndeplinim vocația zi de zi, căutând mereu să le lărgim elevilor noștri orizontul de cunoaștere.

Astfel, Școala Gimnazială „ Mircea Sântimbreanu”,  din sectorul 5 al Capitalei va face parte din generosul program finanțat de Uniunea Europeană, Erasmus+, pentru proiectul „Les fables, miroirde la vie”, desfășurat în perioada septembrie 2019 – iunie 2021.

Elevii noștri vor învăța totul despre fabulă, își vor desăvârși cunoștințele de limbă franceză, vor călători, se vor juca, vor trăi, se vor bucura și vor lega prietenii cu elevi din țările partenere: Grecia, Franța, Spania, Germania și Olanda.

Considerăm  că participarea la acest proiect reprezintă o oportunitate, pentru că ne oferă privilegiul de a da o dimensiune europeană educației pe care o oferim elevilor noștri și de a-i ajuta să deschidă porți, să atingă culmi, să împlinească visuri...