,,Tradiții și Obiceiuri de Crăciun în România”

Activitatea s-a desfășurat la Biblioteca școlii în colaborare cu Dna. bibliotecar Dragu Lăcrămioara. Clase participante la proiect: Clasa a III-a A, prof. înv. primar Voicu Vulcănean Rodica, Clasa a III-a C, prof înv. primar Stancu Magdalena, Clasa a III-a E prof. înv. primar Vlad Maria

Scopul Activității la bibliotecă cu tema  ,,Tradiții și Obiceiuri de Crăciun în România” a fost :

Dezvoltarea unei înțelegeri profunde și a unei aprecieri durabile a tradițiilor și obiceiurilor de Crăciun din România în rândul elevilor, contribuind astfel la înțelegerea și respectul pentru diversitatea culturală.

Obiectivele activității:

  •  Învățare Culturală:

Să îi ajute pe copii să înțeleagă și să aprecieze diversitatea tradițiilor de Crăciun în diferite regiuni ale României.

  • Dezvoltarea Abilităților Lingvistice:

Să sprijine dezvoltarea abilităților de comunicare prin discuții despre semnificația tradițiilor și prin exprimarea propriilor idei cu privire la Crăciun.

  • Consolidarea abilităților sociale:

Dezvoltarea abilităților sociale prin activități de grup.

Activitatea s-a desfășurat prin crearea de echipe de câte patru copii pentru fiecare zonă a țării, urmând ca fiecare echipă să caute pe tabletele lor informații interesante și autentice din zona aleasă. Mod minunat de a implica copiii într-o activitate interactivă și educativă! Căutarea tradițiilor și obiceiurilor de Crăciun din diverse zone ale țării pe tabletele lor poate contribui la dezvoltarea abilităților lor de cercetare, precum și la înțelegerea și aprecierea diversității culturale.

Școala Ecoterrienilor – campanie dedicată mediului înconjurător
Proiectul „Cartea Mea”: O Călătorie Fascinantă în Universul Lecturii
keyboard_arrow_up